Je kent CSW automation als dé expert voor robot- en systeemintegratie. Onze passie overtuigt alsmaar meer klanten. Daarom hebben we jouw kennis en inzet als automation engineer nodig. Vind je uitdaging in onze totaalaanpak — van de realistische behoefteanalyse, via het voorbereidende denkwerk tot de efficiënte implementatie. Overtuig ons van jouw meerwaarde om de creatiefste en innovatiefste oplossing te bepalen. Help ons make things happen.

Jouw job in vogelvlucht

Voorbereiding

Luister aandachtig naar de specifieke probleemstelling van onze klant. Adviseer over PLC, HMI, visiesystemen, remote access, scada en robotica. Dankzij jouw input maken wij een maximaal interessante en relevante offerte. Bevestigt onze klant de bestelling? Dan bepaal jij — in overleg met jouw team — de (controls)opbouw van het project.

Opvolging

 • Wekelijks rapporteer je de status van jouw project aan je team en je klant. Door ervaringen te delen, blijft alles efficiënt, stipt en volgens ‘klantenwens’
 • Beschrijf de machine of het proces in functionele analyses via graphsets, stroomdiagrammen en alarmlijsten.
 • Programmeer de software, mét aandacht voor de elektromechanische plannen en veiligheidsmatrixen.
 • Ontwikkel heldere en gebruiksvriendelijke mens-machine-interfaces. Bepaal de optimale instellingen voor VFD’s en servosturingen. Adviseer over de meest relevante visiesystemen van Cognex en Keyence.

Controle

Je bent proactief en creatief. Daardoor vind je de juiste oplossing voor eventuele onvolmaaktheden uit de engineering. Je test elk onderdeel van de installatie in onze werkplaats. Je programmeert en test de (visie)systemen — van een IO-test met de technicus tot een FAT/SAT met de klant. Voldoet alles aan de strengste normen? Dan assisteer je tijdens de montage bij de klant.

Jouw robotfoto

 • Master in een technische richting ­mét een aantal jaren relevante werkervaring, en alle kenmerken van een medior niveau
 • volwassen teamspeler die vlot communiceert, motiveert en inspireert — vooral in het Nederlands, maar ook in het Engels en het Frans
 • gefascineerd door PLC/HMI (Siemens S5/S7/TIA , Beckhoff, Festo, Phoenix Contact), safety (Schmersal, Pilz, Siemens) en robotica (ABB, FANUC, KUKA)
 • geïnteresseerd in de machinerichtlijn (60204, 61439, 13849, CE …) en performance level-berekening
 • analytisch, nauwkeurig en oplossingsgericht
 • creatieve, handige en proactieve selfstarter die gelooft in kennisdelen
 • mobiele en flexibele expert die met zijn wagen naar onze werven in België en Nederland rijdt om daar stipt en enthousiast aan te komen

Jouw krokodillenfamilie

Bij CSW automation vind je gepassioneerde krokodillen: robuuste fanatiekelingen die zich vastbijten in een project. De familiale sfeer motiveert iedere medewerker om de kwaliteit van het teamwerk sterker te maken. We leggen onze lat hoog: work hard, play hard … typisch voor een bedrijf met een gezonde groeihonger. Voor je dagtaak vol uitdagingen en vrijheden krijg je een aantrekkelijk loon, met extra voordelen volgens je ervaring en verantwoordelijkheid. Volg geregeld bijscholingen door onze ‘geprefereerde’ systeempartners waarvoor we alle licenties hebben. Bewijs je meerwaarde en haal het maximum uit jouw realistische doorgroeimogelijkheden. Voel je actief betrokken én gehoord in de uitbouw van ons (krokodillen)bedrijf.

Solliciteer voor jóuw CSW-uitdaging

Mail je cv en motivatiebrief naar hr@csw-automation.be. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo weet je heel snel of CSW automation jouw gedroomde match is.